Hyppää pääsisältöön
Tarjouskorisi: » Avaa

Valokaapelipäätteitä teollisuussovellutuksiin

Optisten kuitujen käyttö teollisuuden erilaisissa ohjaus- ja datasiirtosovellutuksissa on koko ajan kasvamassa tiedonsiirtotarpeiden ja -vaatimusten lisääntyessä. Optisten kuitujen käytön tärkeimpinä etuina teollisuudessa ovat kuitujen immuunius kaikkia häiriölähteitä kohtaan sekä kaapeleiden pieni koko ja metallittomuus. Kun valokaapeleita viedään teollisuuden erilaisissa sovellutuksissa ja kohteissa usein varsin ahtaisiin paikkoihin, niin tarvitaan varsin erilaisia valokaapelipäätteitä kuin esimerkiksi normaaleissa sisäverkkoasennuksissa.


Yllä päätekotelo NC-110 pohjaan kiinnitetyillä DIN-kiskokiinnikkeillä.

Teollisuuden sovellutuksissa valokaapelipäätteet asennetaan hyvin usein erilaisiin kojeistokaappeihin, joissa ne sijoitetaan kaappien sivu- tai takaseiniin, mutta hyvin mielellään ne halutaan asentaa kojeistojen tapaan DIN-kiskoihin.

Asiakkailta saatujen toiveiden mukaisesti Nestor Cables on kehittänyt pienikokoisia ja mekaanisesti lujia koteloratkaisuja valokaapeleiden päättämiseen muutamasta kuidusta 24 kuituun saakka. Kotelot voidaan asentaa suoraan seinään, mutta ne voidaan varustaa myös metallisilla ja tukevilla DIN-kiskokiinnikkeillä, jotka ovat joko koteloiden toisilla sivuilla tai pohjassa.

Alla kuvat päätekoteloista NC-127 ja NC-112 DIN-kiskokiinnikkeillä.

TuoteNestor-koodiSähkönumero
Päätekotelo NC-110 SC-D/LC-QLV10707284041
Päätekotelo NC-112 SC-D/LC-QLV13837284283
Päätekotelo NC-127 SC/LC-DLV13867284285
Swipe