Kiitos kaikille onnistuneista Verkosto-messuista 2023!

pe tammik. 27 13:42:00 2023

Tämän viikon Verkosto-messuilla Tampereella Nestorin osastolla kävi kova vilske läpi koko tapahtuman. Koronavuosien jälkeen messuilla tuntui olevan erityisen paljon verkonrakennuksesta kiinnostunutta porukkaa. Osastollamme vierailijat pääsivät tutustumaan esimerkiksi NesCon-tuotteisiin ja mikrokanavaverkon ratkaisuihin. Järjestimme Eltelin kanssa molempina messupäivinä mikrokanavaverkon rakennusnäytöksen E-hallissa ja jokaiseen esitykseen saapui kivasti aiheesta kiinnostunutta yleisöä. 

Kiitos kaikille asiakkaille, kumppaneille ja uusille tuttavuuksille, jotka vierailivat osastollamme ja katsoivat esityksemme! 

Torstaina palkitsimme Vuoden innovaattori -palkinnolla Soneparin Teuvo Viljamaan. Vuoden innovaattori -palkinto myönnetään henkilölle, joka on auttanut Nestoria kehittymään ja yhdessä on viety joko meidän tuotteita tai yleistä toimintaa entistä paremmalle tasolle. 

Osastolla oli myös mahdollisuus osallistua arvontaan. Arvonta suoritettiin torstaina ja olemme ottaneet yhteyttä voittajiin henkilökohtaisesti.