Nestorin kevät 2020

to toukok. 07 11:42:00 2020

Kevät 2020 on ollut poikkeuksellinen. Suomen talvi on ollut leuto ja jopa puolessa Suomessa ei ole lumista talvea ollut lainkaan. Tämän johdosta rakennuskausi alkoi aikaisin ja tehtaamme on toiminut täydellä teholla vuoden alusta asti. 

Koronaviruksen nopea leviäminen on aiheuttanut meillekin ylimääräisiä järjestelyjä. Haasteet ovat ilmenneet pääosin logistiikassa sekä toimitusketjujen sujuvuudessa. Tästä huolimatta olemme pystyneet toimimaan lähes normaalisti sekä Oulun että Keilan tehtaillamme.

Toimintamme ja henkilöstön terveyden turvaamiseksi olemme tehneet päätöksen jatkaa samoilla varotoimilla kuin aiemminkin. Rajoitamme kulkua tehtaille ja vain välttämättömät vierailut ovat sallittuja. Kaikki tapaamiset hoidamme edelleen etäyhteyksien kautta. Jatkamme etätyöskentelyä ja tehtaidemme erityisohjeistukset hygienian sekä siisteyden suhteen ovat edelleen voimassa.

Suomen koronatilanteessa näyttäisi tapahtuvan käänne hieman parempaan suuntaan. Auttaaksemme tilannetta omalta osaltamme jatkamme näillä ohjeilla kesän yli, jonka jälkeen arvioimme tilannetta uudelleen.

Suuren kysynnän vuoksi suosittelemme edelleen tekemään tilaukset mahdollisimman hyvissä ajoin. Näin voimme taata hyvän saatavuuden ja lyhyet toimitusajat.

Jos haluat keskustella lisää aiheesta voit ottaa yhteyden meihin.

Oikein hyvää ja aurinkoista kevättä!