Hyppää pääsisältöön
Tarjouskorisi: » Avaa

FRMU – uusi tilaajakaapeli mikrokanava-asennuksiin

8.5.2018

Nestor Cables on kehittänyt uuden tilaajakaapelin FRMU Micro 2,1mm mikrokanava-asennuksiin. Kaapeli on ollut valikoimassamme huhtikuusta lähtien ja se on tällä hetkellä saatavissa 4-kuituisena. Kesän aikana valikoima todennäköisesti kasvaa 12-kuituisella versiolla.

Kaapelin kehityksessä tärkeimmiksi ominaisuuksiksi määriteltiin kaapelin puhaltuvuus ja käsiteltävyys. Kaapelin pienen koon vuoksi näiden molempien ominaisuuksien täyttäminen asetti kaapelin kehitykselle omat haasteensa - molemmissa onnistuttiin kuitenkin hyvin.

FRMU-kaapelin erityisominaisuudet:

  • Optimaaliset puhallusominaisuudet
  • Ylivoimaisen helppo käsiteltävyys kuorittavuuden ja päättämisen kannalta
  • Hyvä mekaaninen kestävyys, kaapeli kestää äärilämpötiloja

Kehitysvaiheessa kaapelia testattiin kattavasti, ja se pärjäsi testeissä hyvin. Kaapelille tehtiin esimerkiksi standardin mukaiset rasitustestit niin mekaanisten rasitusten kuin lämpötilaominaisuuksien osalta, ja standardin ulkopuolelta kaapelille tehtiin myös jäätymistestejä.

Rasitustestien lisäksi kaapelia testattiin laajasti asennustestein. Sitä puhallettiin useampaan erilaiseen testirataan ja erilaisiin putkeen. Poikkeuksetta kaapeli läpäisi testiradat ilman hidastuksia. Testejä järjestettiin myös kolmansien osapuolien läsnä ollessa, jotta varmistuttiin testiasetelman oikeellisuudesta.

Kaapelin kuoriminen ja päättäminen on erittäin helppo ja nopea tehdä., ja FRMU onkin jo saanut erittäin hyvää palautetta asentajilta.

Tuotesivulle

Lisätietoja FRMU-kaapelista: lassi.siivola@nestorcables.fi 

Tänä keväänä olemme saaneet myös mikrokanavakoulutukset hyvään vauhtiin ja niitä on pidetty useita. Kesää kohden vauhti näyttää kiihtyvän ja koulutuksia voidaan järjestää asiakkaiden tarpeiden mukaan. Koulutukset voidaan järjestää liikkuvalla kalustolla asiakkaan tiloissa, jolloin Nestorin tiimi tulee paikan päälle omien laitteiden ja tarvikkeiden kanssa. Vaihtoehtoisesti koulutus voidaan järjestää Oulun tehtaan pihalla olevalla koeradalla. Koulutusasioissa voi olla yhteydessä Antti Viitalaan.

Uusimmat blogipostaukset