Hyppää pääsisältöön
Tarjouskorisi: » Avaa

Mikrokanavatekniikka

Nestor Optimus -tuoteperhe on Nestor Cablesin ratkaisu mikrokanavaverkkoihin. Mikrokanavatekniikkaan perustuva valokaapelointiratkaisu soveltuu erinomaisesti kasvaville ja muuttuville naapurustoille ja kaupungeille. Ratkaisu koostuu mikrokanavakaapeleista, mikrokanavaputkista ja asennustarvikkeista.

Mikrokanavakaapeleita, -putkia ja -lisätarvikkeita yhdistelemällä voidaan muodostaa lähes rajattomasti verkkoja erilaisten tarpeiden mukaan. Mikrokanavakaapelien keveys ja pieni koko tekevät niiden käsittelystä ja asentamisesta helppoa.

Nestor Optimus -esite

Mikrokanavatekniikka muualla nettisivuilla:

Nestor Optimus -tuoteperhe on ratkaisu mikrokanavaverkkoihin

Mikro-ojitus on houkutteleva ratkaisu taajamien kuitukaapelointeihin

Taajaman valokaapelointi mikrokanavatekniikalla kokeilussa Joensuun seudulla

Käytännön vinkkejä mikrokanavakaapeleiden puhallukseen

FRMU – uusi tilaajakaapeli mikrokanava-asennuksiin

Mikrokanavatekniikka soveltuu taajamien valokaapelointeihin

Mikrokanavakaapelit

Mikrokanavakaapelit ovat huomattavasti normaalikaapeleita pienempiä, sillä niiden suojaus perustuu mikroputkien antamaan suojaukseen. Kaapeleiden pientä kokoa voidaan hyödyntää esimerkiksi asentamalla kaapeleita taajamien ahtaisiin kaapelikanaviin.

Mikrokanavat

Mikrokanavaputket asennetaan joko suoraan maahan tai olemassa oleviin kanavaputkiin. Kun mikroputket on asennettu, mikrokanavakaapelit voidaan helposti puhaltaa mikroputkiin joko verkkoa rakennettaessa tai silloin kun niille on tarvetta. Mikroputkisto antaa myös...

Mikrokanavatekniikan lisätarvikkeet

Mikrokanavaputkien lisätarvikkeita, esimerkiksi liittimiä ja päätytulppia, on saatavissa kaikille mainituille putkiko’oille. Mikrokanavaratkaisuihin kuuluvat olennaisesti myös liukasteaine puhalluksiin sekä putkien katkaisussa tarvittavat erikoistyökalut. Tiedustele tarkempia tietoja valikoimastamme!