Hyppää pääsisältöön
Tarjouskorisi: » Avaa

Mikrokanavat

Mikrokanavaputket asennetaan joko suoraan maahan tai olemassa oleviin kanavaputkiin. Kun mikroputket on asennettu, mikrokanavakaapelit voidaan helposti puhaltaa mikroputkiin joko verkkoa rakennettaessa tai silloin kun niille on tarvetta. Mikroputkisto antaa myös mahdollisuuden optimoida kaapelit ja niiden kuitumäärät esimerkiksi liittymämäärien kasvaessa.

Optimus-tuoteperheeseen kuuluu sekä maahan että kanavaan asennettavia mikrokanavia. Kanavat ja kanavaniput on värikoodattu FIN 2012-värijärjestelmän mukaisesti, mutta muut värijärjestelmät ovat mahdollisia asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Mikrokanavat valmistetaan HDPE:stä.

Kanavaan asennettavat mikrokanavat

Kanavaan asennettavien NesDuct-mikrokanavien tuotenimessä on merkintä DI (Direct Instal), joka tarkoittaa sitä että tuotteet on asennettava suojaputkeen tai kaapelikanavaan joko työntämällä, vetämällä tai puhaltamalla. DI-tuotteita ei saa asentaa sellaisinaan suoraan...

Maahan asennettavat mikrokanavat

Maahan asennettavien NesDuct-mikrokanavien tuotenimessä on merkintä DB (Direct Buried), joka kertoo tuotteen kestävän asentamisen suoraan maahan. Asentamisen voi tehdä kaivamalla, mikro-ojittamalla tai kivettömään maahan auraamalla esiaurausta käyttäen.