Hyppää pääsisältöön
Tarjouskorisi: » Avaa

Kaapelikelat

Nestor Cablesille tuotteiden ja tuotannon ympäristöystävällisyys on tärkeää. Ympäristönäkökulma otetaan huomioon myös tuotteiden pakkauksessa. Suurin osa kaapelituotteista toimitetaan asiakkaille puisilla tai vanerisilla, kierrätettävillä kaapelikeloilla, joiden hallinnassa Nestor Cablesin yhteistyökumppanina toimii Versowood Oy.

Puukelojen palautus lähimpään Versowoodin palautuspisteeseen on vaivatonta: palautusohjeisiin ja -ehtoihin voit tutustua Versowood Oy:n nettisivuilla. Kierrosta palautuvat kelat huolletaan, varastoidaan tai toimitetaan uudelleen käyttöön Versowood Oy:n toimesta. Huonokuntoiset kelat romutetaan ympäristöystävällisesti.

Kelat ja ympäristövastuu

Nestor Cables kuuluu Pakkausalan Ympäristörekisteriin, ja kaikissa kelapakkauksissa pyritään minimoimaan jätteen määrä.  Kotimaan toimituksissa ei esimerkiksi käytetä kelalaudoitusta, mikä vähentää syntyvän jätteen määrää ja helpottaa myös asiakkaan toimintaa. PYR-merkki kertoo, että Nestor Cables kantaa ympäristövastuunsa myös pakkausten hyötykäytön osalta.

Kaapelikelojen käsittelyopas (PDF)

Kelalapun tiedot (PDF)

Kelojen koot(Katso taulukko isompana.)

Ota yhteyttä

Kysyttävää keloista tai kelanpalautuksesta? Lähetä kysymyksesi meille käyttäen oheista lomaketta!

Lähettämällä lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt roskaposteja suodattavan Mollomin tietosuojakäytännön.

Voit myös soittaa asiantuntijallemme!

Jari Virkkunen
Jari Virkkunen Hankinta- ja logistiikkajohtaja +358 40 350 7333