Hyppää pääsisältöön
Tarjouskorisi: » Avaa

Laatu

Nestor Cables on osa vahvaa ja korkealaatuista suomalaista kaapelinrakentamisperinnettä ja yhtiön juuret juontavatkin jo Nokia Cablesin ajoille asti. Oulussa sijaitseva tehtaamme aloitti tuotantonsa vuonna 2008, ja se on edelleen kokoluokassaan yksi Euroopan moderneimmista kaapelinvalmistuksen tuotantolaitoksista.

Nestor Cables on Europacablen jäsen.

Sertifioitua osaamista

Modernin tuotantolaitteiston ja osaavan henkilöstön lisäksi Nestorin toiminta perustuu DNV-sertifioituun toimintajärjestelmään, joka on rakennettu kestävän laatujohtamisen periaatteiden mukaisesti. Toiminta on sertifioitu kansainvälisten standardien ISO9001 (laatu), ISO14001 (ympäristö) sekä OHSAS18001 (työterveys ja työturvallisuus) mukaisesti.

STUL-takuu

Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry on myöntänyt Nestor Cablesille STUL-takuu-sertifikaatin alkuvuonna 2018. Asiakkaillemme sertifikaatti kertoo, että Nestor Cables luottaa tuotteidensa laatuun ja laadunvalvontaan.

Rakennusurakan yleisten sopimusehtojen mukaan urakoitsija on velvollinen käyttämään tuotteita, joiden takuuaika vastaa ainakin urakoitsijan takuuaikaa, joka on kaksi vuotta laskien rakennuskohteen luovutuksesta. STUL-takuu kertoo, että jokin tuote täyttää yleisissä sopimusehdoissa myös takuuehdot. Tuotteen valmistaja myös sitoutuu vastaamaan laitteen korjaamisesta tai vaihtamisesta aiheutuvista kohtuullisista kustannuksista, kun ongelma ei ole syntynyt asennusvirheen tai huollon laiminlyönnin seurauksena.

Lue lisää sertifikaatista STUL ry:n nettisivuilta.

Pakkaukset

Nestor Cables kuuluu Pakkausalan Ympäristörekisteriin ja on kaikissa kelapakkauksissaan pyrkinyt minimoimaan jätteen määrän. PYR-merkki kertoo, että yritys kantaa ympäristövastuunsa myös pakkaustensa hyötykäytön osalta. Kotimaan toimituksissa ei käytetä kelalaudoitusta, mikä vähentää syntyvän jätteen määrää ja helpottaa asiakkaan toimintaa.

Myös valokaapelitarvikevalmistuksessa kiinnitetään huomiota pakkausten ympäristöystävällisyyteen. Valkaisemattomat pakkaukset on optimoitu tuotteen koon mukaan, jotta ”ilman” kuljettamiselta vältyttäisiin. Pakkausten sisällä käytetään minimaalisesti muovisia pehmusteita ja tuotteiden kuljetukset turvataan pakkaustekniikalla, ei suurella määrällä pakkausjätettä.