Hyppää pääsisältöön
Tarjouskorisi: » Avaa

Nestor Cables Telecom Innovations 2016 -näyttelyssä Iranissa 25. - 28.9.2016

Nestor Cables osallistui Telecom Innovations 2016 -näyttelyyn Iranissa syyskuussa.

Talouspakotteiden lievennyttyä Iranin markkinat ovat avautuneet viime vuosina länsimaisille yrityksille. Nestor Cables ja monet muut suomalaiset yritykset ovat kiinnostuneita uudesta markkina-alueesta ja sen potentiaalista.

Syyskuussa järjestettiin Teheranissa Iran Telecom Innovations 2016 -näyttely, joka tarjosi ulkomaisille yrityksille mahdollisuuksia verkostoitua iranilaisten asiakkaiden kanssa. Näyttelyyn osallistui 225 näytteilleasettajaa 23 maasta ja noin 40 000 vierailijaa.

Nestor Cablesin osasto ja tuotteet kiinnostivat paikallisia toimijoita. Tarve kaapeleille on uutta infrastruktuuria ripeästi rakentavassa maassa lähes rajaton. Suomalaisilla yrityksillä on Iranissa jo ennestään hyvä maine: niitä pidetään luotettavina ja tuotteita laadukkaina. Vuosia sitten esimerkiksi Nokia Cables – jonne Nestorinkin juuret juontavat – oli Iranissa vahva toimija.

Näyttelyn aikana tapasimme lukuisia uusia ja vanhoja tuttavuuksia, ja haluamme kiittää kaikkia tahoja, jotka tarjosivat tämän mahdollisuuden!