Nestor Cables on kehittänyt datakeskusten valokuitukaapelointeihin kaapeli- ja tarvikeratkaisuja vakiotuotteiden pohjalta pyrkien valitsemaan datakeskusympäristöön parhaiten soveltuvat tuotteet.

Kaapelit

Valikoimastamme löytyvät datakeskusten valokuitukaapelointeihin tarvittavat paloturvalliset ja täysin kuivat valokuitukaapelit FZMSU Cca ja FTMSU Cca. Kaapelit ovat saatavilla yksimuotokuidulla (OS2), monimuotokuiduilla (OM3 tai OM4) tai niiden yhdistelmänä. Datakeskuskaapeleihin kuuluvat myös MPO- ja LC-liittimillä varustetut ja asiakaspituiset FRMS-tyypin valmiskaapelit 12-kuidusta 96-kuituun saakka.

Valokaapelipäätteet telineasennuksiin

Datakeskusten telineasennuksissa käytetään kuitumäärästä ja adapterityypistä riippuen NC-232- tai NC-210-päätepaneeleita. Modulaariseen NC-2100 -kytkentäkehikkoon voidaan sijoittaa neljä tai kahdeksan MPO/LC -liitinmoduulia.

Kytkentäkaapelit

Datakeskusten kuitukytkennöissä tarvitaan eri mittaisia kytkentäkaapeleita. Laitekaappien sisäisissä kytkennöissä liitinpaneelien ja aktiivilaitteiden välillä tarvitaan lyhyitä yksi- tai kaksikuituisia kytkentäkaapeleita.  Jakamoiden väleillä taas tarvitaan pidempiä  yksi- tai monikuituisia kytkentäkaapeleita.  Kytkentäkaapeleita löytyy 1 – 24 kuidulla. Ne ovat saatavilla vakio- tai asiakaspituuksina ja yksimuotokuidulla (OS2) tai monimuotokuiduilla (OM3 tai OM4). Yksittäisten liittimien, kuten SC tai LC, lisäksi saatavilla myös MPO-liittimillä varustettuna, jolloin kaapelissa voi olla jopa 96 kuitua.

Lisätarvikkeet

Häntäkuidut, häntäkuitusarjat ja liitinadapterit ovat saatavilla yksimuotokuidulla (OS2) tai monimuotokuiduilla (OM3 tai OM4).