Hyppää pääsisältöön
Tarjouskorisi: » Avaa

Tunnelmia Verkosto-messuilta 2017: Kiitos kaikille osastollamme vierailleille!

Nestor Cables osallistui jälleen kerran Verkosto-messuille, jotka pidettiin 25.-26.1. Tampereella.

Osastollamme kävi kuhina, ja messuvierailijat pääsivät tutustumaan sekä valokaapeleihimme että NesCon-tuotteisiimme. Messuilla esitellyt tuoteuutuudet kuten FZ2RMS FlexD -sisäkaapeli, mikrokanavaputket tarvikkeineen, mikrokanavakaapeleiden jatkoskaappi, uudet jatkoskotelot sekä Nestor Cablesin suunnittelema kuiturasia kiinnostivat kovasti. Osastolla esiteltiin myös ensimmäistä kertaa yleisölle kaapelikelojen palautukseen kehitetty KelaApp-mobiilisovellutus.

Jari Kleemola käsitteli havainnollisissa esityksissään pientaloalueiden mikrokanavakaapelointia ja siirrettäviä valokaapeliyksiköitä. Teknologiapäällikkömme Seppo Marttila piti Verkkopäivillä esityksen teemalla Ei pelkkää FTTH:ta – Kuitujen muu hyödyntäminen. Sepon kattava esitys löytyy myös PDF-muodossa nettisivuiltamme.

Nestor Cables myöntää vuosittain yhteistyöstä ja hyvistä kehitysideoista Vuoden innovaattori -palkinnon. Tänä vuonna palkinnon saivat ansaitusti Markku ja Kim Kuusela Tietoverkkopalvelu KuituKuuselat Oy:stä. Viime vuoden aikana KuituKuuselat Oy on ollut vahvasti mukana Nestorin telematiikkatuotteiden kehittämisessä, ja he hoitivat esimerkiksi valokaapeleiden jatkos- ja päättämistyöt E18 Hamina – Vaalimaa -moottoritieprojektissa. Aiemmin palkinnon ovat saaneet Jukka Ryömä Elisalta ja Jari Nurmenrinta Voimatelilta.