Hyppää pääsisältöön
Tarjouskorisi: » Avaa

Valokaapeli

Kuituyhteydet yleistyvät jatkuvasti ja tuovat mukanaan lähes rajattomat mahdollisuudet Internet-, puhe- sekä TV-palveluille. Hyvinvointi-, turva-, etätyö-, koulutus- ja viihdepalvelut, teräväpiirto TV ja pikaviestimet… Valokuitu on ainoa yhteys, joka vastaa tulevaisuuden kodin tarpeisiin luotettavasti. Nestor Cablesin kattava valokaapeleiden valikoima tarjoaa luotettavat ratkaisut eri asennusolosuhteisiin ja erityistarpeisiin.

Etsitkö mikrokanavakaapeleita? Ne löytyvät nyt Mikrokanavatekniikka-osiosta.

Ilmakaapelit

Nestor Cablesin valikoimassa on sekä ADSS- että kannatinvaijerillisia ilmavalokaapeleita.

Kanavakaapelit

Kanavaan asennettavan kaapelin tulee olla joustava mutta vahva. Nestor Cablesin valikoimassa on kanavakaapeleita, jotka soveltuvat esimerkiksi veto- ja puhallusasennukseen. Nestor Cables valmistaa myös kaapeleita mikrokanava-asennukseen. Mikrokanavakaapelit on esitelty omassa osiossaan.

Maakaapelit

Maavalokaapelit asennetaan maahan ilman ulkoista suojaa, joten niiden tulee kestää rankkojakin olosuhteita, vaihtelevia lämpötiloja ja kosteutta. Asennuspaikan mukaan määritellään, kuinka paljon suojaavia elementtejä kaapelin rakenteessa tulee olla.

Monimuoto- ja yhdistelmäkaapelit

Valikoima suosituimpia kaapelityyppejämme on saatavilla myös OM1- ja OM3-monimuotokuiduilla sekä yhdistelmäkaapeleina, joissa on sekä yksimuoto- että monimuotokuituja.

Sisä-/ulkokaapelit

Kun valokaapeleita asennetaan rakennuksiin esimerkiksi FTTH-sovelluksissa, tarvitaan turvallisia kaapeleita, jotka soveltuvat sekä sisä- että ulkoasennukseen.

Sisäkaapelit

Sisäkaapeleita käytetään sisätiloissa, kun halutaan yhdistää tilaaja tai loppukäyttäjä talon jakamoon. Tällaisia kaapeleita tarvitaan siis esimerkiksi kerrostaloissa tai suurissa toimistorakennuksissa.

Vesistökaapelit

Kun halutaan yhdistää maan päällä sijaitsevat asemat toisiinsa veden alla kulkevalla kaapelilla, tarvitaan vesistökaapeleita.

Ota yhteyttä

Pyydä lisätietoja

Array

Voit myös soittaa asiantuntijallemme!

Liisa Rajuvaara
Liisa Rajuvaara Asiakaspalvelupäällikkö +358 40 678 4600