Väliaikainen valokuituverkko kenttäkaapeleilla

Kenttäkaapeli on kevyt ja helposti kuljetettava valokuitukaapeli turvallisuus- ja puolustustarkoituksiin sekä erilaisiin väliaikaista valokuituverkkoa vaativiin sovelluksiin. Kaapelit on varustettu linssiliittimin, jotka ovat keskenään yhteensopivia ja takaavat luotettavan kytkennän kuitujen välillä. Kaapelit toimitetaan erityisillä metallikeloilla asiakkaan tarvitsemassa pituudessa.

Siirrettäviä valokaapeliyksiköitä on saatavana 2- ja 4-kuituisina versioina sisältäen standardin G.657.A1 yksimuotokuidut. 2-kuituisissa versioissa käytetään mustaa FTMRMU-kenttävalokaapelia ja 4-kuituisissa versioissa vaaleanharmaata FTMSU-sisä-/ulkokaapelia. 

Valokaapeliyksiköt toimitetaan pääosin käsikeloilla, mutta vaihtoehtona on myös pieni kenttäkaapelikela, jota käytetään kaikissa yli 300 m pitkissä kaapeliyksiköissä. Valokaapeliyksiköt voidaan toimittaa normaaleihin SC/UPC-, SC/APC- ja LC/UPC-liittimiin, kaksikuituisiin LC/UPC-duplex -liittimiin tai vesitiiviisiin IP-LC -liittimiin päätettyinä.

Saatavana myös laaja valikoima oheistarvikkeita kuten lyhyet kaapelikokoonpanot erilaisilla liittimillä, kantorinkat, kelatelineet, levitys- ja keräyslaitteet ja liittimien puhdistustarvikkeet. 

Tuotteet siirrettäviin valokuitukaapeliyksiköihin