Parempien yhteyksien puolesta

Nestor Cables on osana luomassa parempia yhteyksiä maailmaan. Valmistamme kaapeleita ja muita tietoverkon osia sekä tarjoamme asiakkaillemme valmiita verkkoratkaisuja erilaisiin kohteisiin.

Nestorin tuotteet ovat osa tulevaisuuden älykkäiden kaupunkien selkärankaa ja infrastruktuuria. 

Nestor Cables perustettiin 2007 asiakkaiden pyynnöstä turvaamaan kaapelisaatavuus ja alan osaamisen säilyminen Suomessa. Nykyään olemme merkittävä kaapeliverkkoteknologian kehittäjä pohjoisessa Euroopassa. 

Tuotevalikoima

Tuotteemme ja asiantuntemuksemme auttavat asiakkaitamme rakentamaan nopeita nettiyhteyksiä Suomeen ja maailmalle. Tuotevalikomaamme kuuluvat valokuitu- ja kuparikaapelit. NesCon-tuoteperheemme sisältää kaikki valokaapeliverkkojen asennus- ja kytkentätarvikkeet ja valikoiman erilaisia lisätarvikkeita ja työkaluja. Nestor Optimus -tuoteperhe on ratkaisumme mikrokanavaverkkoihin. Se sisältää mikrokanavakaapelit, mikrokanavaputket ja asennustarvikkeet.

Nestor Cables on Clearfield Inc:n tytäryhtiö 

Amerikkalainen Nasdaq-listattu yhtiö Clearfield, Inc. teki 17.5.2022 sopimuksen Nestor Cables Oy:n koko osakekannan ostamisesta. 26.7.2022 Nestor Cables Oy:stä tuli virallisesti Clearfield Inc:n itsenäinen tytäryhtiö. 

Lue lisää 

Clearfieldin nettisivuille 

 

Arvot 

 • Luottamus: Luotamme omaan ja toistemme tekemiseen sekä toimintaan. Meihin luotetaan joustavana toimijana. Emme tuota pettymystä –  ratkaisemme asiakkaan tarpeet.
 • Osaaminen: Ammattitaito ja osaaminen ovat vaatimuksena meille kaikille nestorilaisille. Näin laatumme pysyy tasaisena. 
 • Yhteistyö: Me nestorilaiset toimimme yhtenä joukkueena. Osallistumme yhdessä asiakkaidemme kanssa alan kehitykseen. 
 • Kannattavuus: Työmme tehdään suurella sydämellä ja aidolla kiinnostuksella asiakkaan tarpeista. Uskomme omaan toimintaan, tuotteisiimme ja palveluumme. Näin varmistamme myös Nestorin kehittymisen ja jatkuvuuden.
 • Vastuullisuus: Koemme tärkeäksi olla mukana ilmastotalkoissa ja auttaa osaltamme maailmaa kohti kestävämpää kehitystä. 

Asiakaslähtöisyys

Haluamme, että asiakkaat onnistuvat projekteissaan. Sitoudumme pitkäaikaiseen yhteistyöhön asiakkaiden kanssa:

 • autamme heitä valitsemaan parhaat tuotteet,

 • koulutamme tuotteiden käyttöön
 • ja vastaamme tuotteistamme niiden koko elinkaaren ajan.

Asiakkaitamme ovat esimerkiksi teleoperaattorit, urakoitsijat, tukkurit, puolustusvoimat ja teollisuuden sekä julkishallinnon edustajat. Erilaiset pilotti- ja kehityshankkeet asiakkaiden kanssa ylläpitävät työntekijöidemme osaamista ja edistävät suomalaista kaapelialan kehitystä.

 

Miksi kannattaa valita Nestor Cables? 

 • Luotettava, kotimainen toimija 

 • Osaaminen

 • Vastuullisuus
 • Yhteistyössä asiakkaan kanssa Haluamme, että asiakkaat onnistuvat projekteissaan. Sitoudumme pitkäaikaiseen yhteistyöhön asiakkaiden kanssa: autamme heitä valitsemaan parhaat tuotteet, koulutamme tuotteiden käyttöön ja vastaamme tuotteistamme niiden koko elinkaaren ajan.
 • Tuotteista ratkaisuihin Tarjoamme kaapelit ja muut verkon rakentamiseen tarvittavat osat myös valmiina ratkaisuina. Meiltä löytyvät ratkaisut esimerkiksi taajamaverkkoihin, yhteisrakentamiseen ja erilaisten kiinteistöjen valokaapelointiin.

Lue projekteista, joissa on käytetty tuotteitamme!