Fiberwarehouse on Nestor Cablesin uusi kumppani Saksassa

ke syysk. 18 15:13:00 2019

Nestor Cablesilla on 18. syyskuuta 2019 lähtien uusi kumppani Fiberwarehouse, joka on valokuituverkkojen (FTTH / FTTC) tuotteiden toimittaja Saksassa. Yhteistyö, jossa Fiberwarehouse vastaa logistiikasta ja kokoonpanosta, antaa meille mahdollisuuden laajentua nopeasti kasvaville Saksan valokuitukaapelimarkkinoille.

"Olemme iloisia voidessamme tukea Nestor Cablesia, joka on yksi Pohjois-Euroopan suurimmista ja nykyaikaisimmista valokuitukaapelin valmistajista, vakuuttamalla Saksan markkinoiden toimijoita sen laadukkaista tuotteista. Kuituoptisten verkkojen laajentaminen tarjoaa lukuisia kasvumahdollisuuksia, jotka haluamme avata yhdessä", kertoi Fiberwarehousen operatiivinen johtaja Jürgen Kremling.

"Odotamme innolla yhteistyötä Fiberwarehousen kanssa. Nestor Cables voi yhdessä kumppanimme kanssa joustavasti tarjota korkealaatuisia valokuitukaapeliratkaisujaan Saksassa teleyrityksille, verkko-operaattoreille ja muille valokuituverkkojen rakennuksen osapuolille", korostaa Nestorin toimitusjohtaja Jarmo Rajala.

Fiberwarehouse yrityksenä

Fiberwarehouse on monipuolinen toimittaja FTTH-, FTTC- ja valokuituverkkojen rakentamisen alalla. Ciscon entisten työntekijöiden perustaman yrityksen liiketoimintaan kuuluvat varastointi, hankintojen hallinta, logistiikka, pakkaus ja projektijohtaminen. He varmistavat asiakkaidensa rakennusprojektien edellyttämien materiaalien aikataulun mukaisen toimituksen rakennustyömaille. Fiberwarehousella on Würzburgissa logistiikkakeskus, jolla on yli 2000 neliömetriä hallitilaa ja 1 000 neliömetriä suojattua ulkotilaa. Fiberwarehouse tarjoaa myös valokuituverkkojen avaimet käteen -ratkaisuja yhteistyökumppaneidensa kanssa suunnittelusta toteutukseen – palveluihin kuuluvat myös hankinnat ja logistiikka.

Vieraile Fiberwarehousen nettisivuilla