Kirjat ja julkaisut

Nestor Cables on julkaissut useita painoksia suosituista FTTX- ja Kiinteistöjen optiset kaapeloinnit -kirjoista. Kirjojen uusimmat digitaaliset painokset voit ladata tältä sivulta. 

FTTx – Optiset liityntäverkot

FTTx – Optiset liityntäverkot -kirja on tarkoitettu johdatukseksi FTTx-ratkaisuista kiinnostuneille ammattilaisille ja opiskelijoille. Kirja pyrkii avaamaan ajankohtaista aihettaan käytännönläheisesti: verkon suunnittelua, asennusta ja dokumentointia tarkastellaan korostetusti. Kirjassa kuitenkin myös tutustutaan pohjustavasti teoriaan kuituoptisesta tiedonsiirrosta.

Latauslinkin kirjaan saat sähköpostiisi klikkaamalla FTTx-kirjan kuvaa alla. 

Kiinteistöjen optiset kaapeloinnit

Nestor Cables julkaisi Kiinteistöjen optiset kaapeloinnit -kirjan ensimmäisen version vuonna 2011. Kirja päivitettiin vuonna 2017 ja se tarjoaa kattavan katsauksen optiseen kiinteistökaapelointiin niin alan ammattilaisille kuin oppikirjana opiskelijoille.

Kirjassa tarkastellaan kiinteistöverkkojen rakennetta, käyttötarkoitusta ja ominaisuuksia. Pääpaino kirjassa on käytännönläheinen, ja siinä keskitytään verkon rakenneosiin, komponentteihin, verkon suunnitteluun sekä verkon toteuttamiseen. Tavoitteena on antaa lukijoille tietoa luotettavan ja laadukkaan verkon toteuttamiseen.