Hyppää pääsisältöön
Tarjouskorisi: » Avaa

Mikrokanavakaapelit

Mikrokanavakaapelit ovat huomattavasti normaalikaapeleita pienempiä, sillä niiden suojaus perustuu mikroputkien antamaan suojaukseen. Kaapeleiden pientä kokoa voidaan hyödyntää esimerkiksi asentamalla kaapeleita taajamien ahtaisiin kaapelikanaviin.

Nestorin valikoimassa on kaapeleita 1-kuituisesta aina 288-kuituiseen asti. Testit koeradalla ja käytännössä ovat osoittaneet kaapeleiden erinomaiset puhallusominaisuudet, ja kaapeleiden rakenteissa on otettu huomioon helppo käsiteltävyys. Valikoimasta löytyvät kaapelit myös joustavalla flex-rakenteella.

FYORMU Micro 4,0 mm »

Puhallettava mikrokaapeli 4-12 kuidulla FYORMU Micro on valokaapeli mikroputkiin. Keskiöputkirakenteisen kaapelin vaipan alla aramidilangat toimivat vetoelementteinä. Ilmoitus paloteknisestä käyttäytymisestä (dokumenttinumero NC17022)

FZOMU-SD Micro »

Puhallettava mikrokaapeli 24 - 288 kuidulla FZOMU-SD Micro on valokaapeli mikroputkiin. Kaapelin toisiopäällysteputket on kerrattu keskielementin ympärille, ja paisuvat langat toimivat vedenestona. Ilmoitus paloteknisestä käyttäytymisestä (...