Nestorilaiset, osa VIII - tuotepäällikkö (NesCon ja Nestor Optimus)

to toukok. 23 19:05:00 2019

Yksi meidän tulevaisuudentakojistamme on tuotepäällikkönä toimiva Antti Viitala. Antin vastuualueisiin kuuluu NesCon-tuoteperhe, joka sisältää kaikki valokaapeliverkkojen asennus- ja kytkentätarvikkeet ristikytkennöistä jatkoksiin ja päätteisiin. Lisäksi hän vastaa Nestor Optimus -tuoteperheeseen kuuluvista ratkaisuista eli mikrokanavaputkista sekä asennustarvikkeista. 

Nestorin väreissä Antti on kulkenut jo vuodesta 2008 saakka. Aluksi hän oli auttamassa käyttöjärjestelmämme käyttöönotossa, jonka jälkeen siirtyi tuotannonsuunnitteluun sijaiseksi. Pian hän toimi sijaisena myös tuotannon työnjohdossa ja työskenteli lisäksi tuotannossa muun muassa kaapelin puolauksessa. 

Vuonna 2010 Antti teki diplomityönsä Nestorille, minkä jälkeen tehtävät nestorilaisena jatkuivat tuoteinsinöörinä. Tuulet veivät Antin hetkeksi muihin hommiin, mutta onneksemme saimme tämän kaikkien pitämän työkaverin takaisin joukkoomme. Siitä lähtien hän on toiminut meillä tuotepäällikkönä. Antti kuuluu myös meidän nestorilaisten vapaa-ajantoimikuntaan, joka järjestää henkilöstölle työhyvinvointi- ja virkistystoimintaa ympäri vuoden. 

“Meillä Nestorilla työilmapiiri on hyvä. Monipuoliset työtehtävät ovat tämän työn parhaita puolia. Tuotekehitys yhdessä asiakkaiden kanssa antaa älyttömän paljon”, kertoo Antti kysyttäessä Nestorilla työskentelystä.   

Energisenä tyyppinä hän ehtii vapaa-ajallaan vauvanhoidon lisäksi kuntoilla crossfitin sekä maastopyöräilyn parissa.