Valokaapeleiden ristikytkentäjärjestelmä suuriin kuitukytkentöihin

pe kesäk. 14 14:00:00 2024

Kun pitää tehdä suuria määriä kuitukytkentöjä, oivallinen ratkaisu on ristikytkentäjärjestelmä NC-1000. NC-1000 on ETSI-mitoitukseen perustuva modulaarinen valokaapeleiden ristikytkentäjärjestelmä, joka on erityisesti tarkoitettu suuriin kuitukytkentöihin. 

NC-1000-järjestelmä koostuu kytkentätelineistä ja niiden lisätarvikkeista, esikalustetuista liitinpaneeleista ja jaotinmoduuleista.

Asennukset järjestelmän kaappeihin tehdään etupuolelta, jolloin telineet voidaan sijoittaa seinää vasten tai selät vastakkain. Telineitä voi myös kytkeä yhteen ja kuituja voi viedä suoraan telineestä toiseen.

Liitinpaneelit NC-1000 

Liitinpaneeleissa on paikat 12 tai 24 SC-D tai LC-Q -liitinadapterille aukotuksen mukaan yhdessä tai kahdessa rivissä. 

NC-1000 -jaotin- ja WDM-moduulit 

Ristikytkentäjärjestelmän NC-1000 jaotinmoduuleissa käytetään PLC-tekniikalla valmistettuja kuitujaottimia. 

Sisäjatkoskaappi NC-1000 

Jatkoskaappi NC-1000 on lattialle sijoitettava pariovin ja kiintein sivu- sekä takaseinin suojattu jatkosteline suuriin ja suurehkoihin laitetiloihin. Kaapissa on kolme jatkoslevytelinettä yhteensä 72 jatkoslevylle. 

Ristikytkentäteline NC-1000, kiinteä 

ETSI-mitoitukseen perustuva modulaarinen valokaapeleiden ristikytkentäjärjestelmä. Ristikytkentätelineen uudempi versio, jossa ei ole kääntökehystä, jolloin telineessä on huomattavasti enemmän tilaa kytkentäkaapeleille. Kapasiteetti kaapin korkeudesta riippuen 2016 tai 1824 kuidulle käyttäen LC-liittimiä. 

Ristikytkentäteline NC-1000, kääntyvä 

ETSI-mitoitukseen perustuva modulaarinen valokaapeleiden ristikytkentäjärjestelmä kääntökehyksellä. Kytkentätelineiden kapasiteetti on 624-960 ja se  riippuu sekä telineen korkeudesta sekä siitä, että sijoitetaanko kuitujatkokset telineeseen vai telineen ulkopuolelle. 

Tutustu NC-1000-tuoteperheeseen lisää!