Kehitimme tuotantoamme tehokkaammaksi Pinjan asiantuntijoiden kanssa

ti helmik. 02 14:13:00 2021

Kehitämme tuotantoamme tehokkaammaksi ja tuottavammaksi jatkuvasti ja viime vuonna otimme avuksi tähän Pinjan asiantuntijat, jotka auttoivat meitä  kokonaisuuden viimeistelyssä sekä asioiden käytäntöön viemisessä. 

Työskentely Pinjan kanssa auttoi meitä huomaamaan, missä esimerkiksi tuotevaihdossamme voidaan havaita hukkaa ja mahdollisia pullonkauloja ja ongelmakohtia. Näitä havaintoja ryhdyttiin korjaamaan nopeasti ja työvaiheille määriteltiin vastuuhenkilö ja aikataulu, jonka puitteissa kehitystyötä vietiin eteenpäin. Kehitystyön ansiosta tarkastelun kohteena olleen linjan tuotevaihtoaika saatiin puolitettua. Myöhemmin teimme samanlaisen kartoituksen muillekin työpisteille ja loimme uusia käytäntöjä päivittäisjohtamiseen.

”Nostan ehdottomasti hattua Pinjan asiantuntijoille Teemu Roviolle ja Janne Lambergille, jotka hyvin äkkiä pystyivät näkemään, että ongelmiemme ratkaisu ei löydy uudesta järjestelmästä, vaan paras tulos saavutetaan kehittämällä sisäisiä prosesseja entistä tehokkaammiksi ja tuottavammiksi”, kertoo Nestor Cablesin tuotantojohtaja Olli Tuovinen.

Lue tarkemmin Pinjan nettisivuilta!