Nestor Cables osaksi Clearfield-konsernia

ke elok. 03 16:33:00 2022

Clearfield Inc. teki 17.5.2022 sopimuksen Nestor Cables Oy:n koko osakekannan ostamisesta. Nyt kaikki viranomaisten hyväksynnät on saatu ja 26.7.2022 Nestor Cables Oy:stä tuli virallisesti Clearfield Inc:n itsenäinen tytäryhtiö. 

Clearfield Inc. on amerikkalainen valokuituverkkojen rakentamisessa tarvittaviin tuotteisiin ja osaamiseen keskittynyt pörssilistattu yritys, jolle Nestor on toimittanut valokuitukaapeleita jo yli 10 vuoden ajan. Clearfield työllistää USA:ssa ja Meksikossa yli 600 henkilöä ja yhtiön toiminta on kovassa kasvussa.

"Nestorin oston päätökseen saattaminen on Clearfieldille merkittävä saavutus, ja olemme innoissamme voidessamme toivottaa Nestorin tiimin tervetulleeksi Clearfieldiin tänä laajakaistateollisuuden kannalta tärkeänä hetkenä", sanoi yhtiön toimitusjohtaja Cheri Beranek Clearfieldin tiedotteessa. Beranek toteaa myös: ”Odotamme innolla tiivistä yhteistyötä Nestorin tiimin kanssa ymmärtääksemme ne monet synergiaedut, joita yhdistyminen tarjoaa kahdelle yrityksellemme.” Lue Clearfieldin tiedote yrityskaupasta.

”Nestor Cables sai Clearfieldistä vahvan teollisen omistajan, jonka ansiosta pystymme entistä paremmin kehittämään omaa toimintaamme ja tuotteistoamme, sekä kasvattamaan tuotantokapasiteettiamme Oulun ja Keilan tehtailla”, sanoo Nestorin toimitusjohtaja Jarmo Rajala.

Yrityskaupasta huolimatta Nestor Cablesin toiminta jatkuu entisellään oman brändin alla. Kaikki tutut Nestorin tuotteet ja palvelut ovat saatavilla myös jatkossa entiseen tapaan.