Nestor Cablesin ja Suomen Puolustusvoimien yhteistyö syvenee

ke syysk. 16 14:11:00 2020

Puolustusministeriö on valtuuttanut Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen solmimaan sopimuksen kaapelin levitys- ja keräyslaitteiden hankinnasta Nestor Cablesin kanssa. Laitteet ovat osa ratkaisuamme siirrettäviin valokuitukaapeliverkkoihin ja niiden avulla voidaan rakentaa nopeasti viestiyhteyksiä ja liityntäverkkoja maastossa. 

Puolustusvoimien hankintakokonaisuus käsittää kaksikymmentä kappaletta kaapelin levitys- ja keräyslaitteita vuosina 2020-2023. Tämän lisäksi sopimukseen sisältyy optio 180 laitteesta. Sopimuksen kokonaisarvo on sopimuskaudelle 5,4 miljoonaa euroa.

Kaapelin levitys- ja keräyslaitteita käytetään Puolustusvoimien joukko-osastojen koulutuksessa ja harjoituksessa sekä eri projektien varusteluissa.

Me Nestorilla olemme erittäin ylpeitä siitä, että tuotteitamme on Puolustusvoimien käytössä. Vuosia kestänyt yhteistyö on vaikuttanut myös tuotekehitykseemme – siirrettävät valokuituyksikkömme sekä muut tuotteemme soveltuvatkin erinomaisesti pohjoisen haastaviin olosuhteisiin.