Nestor Cablesin varautuminen koronavirukseen COVID-19

to huhtik. 23 15:14:00 2020

Toimintamme Oulun sekä Keilan tehtaalla jatkuu edelleen normaalisti. Globaaleiden toimitusketjujen viivästyksistä huolimatta omissa toimituksissamme ei ole ollut isoja häiriöitä.

Rajoitamme edelleen vierailuja tehtaillemme ja vain toiminnan kannalta välttämättömät käynnit tehdasalueilla ovat sallittuja.

Hoidamme kaikki sovitut tapaamiset etäyhteyksien kautta niin kotimaassa kuin ulkomailla ja vierailut tehtaillamme on siirretty myöhempään ajankohtaan.

Henkilökuntamme on ohjeistettu noudattamaan erityisiä hygieniaohjeita ja tehtaidemme siivoustoimia on lisätty. Näillä toimilla pyrimme hidastamaan koronavirus COVID-19 leviämistä ja turvaamaan henkilöstömme sekä yhteistyökumppaneidemme terveyttä.

Tällä hetkellä tuotantomme toimii miltei täydellä kapasiteetilla ja toimituksiimme ei ole näkyvissä viiveitä. Suuren kysynnän vuoksi suosittelemme tekemään tilaukset mahdollisimman hyvissä ajoin. Näin voimme taata hyvän saatavuuden ja lyhyet toimitusajat.

Seuraamme tilannetta sekä viranomaisten ohjeita päivittäin ja tiedotamme yhteistyökumppaneitamme välittömästi mahdollisista muutoksista.

Jos haluat lisätietoja asiasta, ota yhteys yhteyshenkilöösi tai asiakaspalveluumme.