Lue Nestorin toimitusjohtajan syysterveiset!

ti lokak. 05 12:51:00 2021

Korona-rajoitukset alkavat viimeinkin väistyä, myös Suomessa. Olin pari viikkoa sitten Lontoossa messuilla ja siellä ohjeistuksista ei ollut enää tietoakaan. Tuntui hienolta pitkästä aikaa tavata ihmisiä ja keskustella heidän kanssaan ilman maskeja. Toivottavasti myös täällä koti-Suomessa voidaan mahdollisimman pian elää ja tehdä työtä kuten ennen koronaa. Mutta ei aivan, sillä tämä korona-aika on jättänyt jälkensä moneen asiaan. Varmaankin myös jatkossa tulemme käyttämään entistä useammin etätyövälineitä ja etäpalavereja. Etätyö ja etäkokoukset ovat tulleet jäädäkseen. 

Me Nestorilla olemme valmiit tukemaan tätä etätyöbuumia myös jatkossa kehittämällä ja valmistamalla valokuitutuotteitamme kasvavan dataliikenteen tarpeisiin. Onhan etätyöskentely tärkeä osa meidän kaikkien oman hiilijalanjäljen minimoimisessa ja ilmasto-ongelmien ratkaisussa. Autoilu ja lentäminen vähenevät ja ehkä myös työn tehokkuus siinä samalla nousee.

Valokuituverkot ovat paras ratkaisu tietoliikenteen hoitamiseksi pitkällä aikavälillä, sillä valokuidun siirtonopeuksia voidaan kasvattaa tarpeen mukaan. Ja kuten kaikki tiedämme, datan siirtotarve kasvaa koko ajan huimaa vauhtia. Nopeat tietoliikenneyhteydet takaavat kansakunnan kilpailukyvyn ja kattavilla valokuituverkoilla yritystoimintaa pystytään tekemään ilman ongelmia kaukaisimmistakin kolkista tai vaikka loma-asunnolta käsin.

Me nestorilaiset lupaamme jatkaa entistäkin innokkaammin työtämme valokuitutuotteiden kehittäjänä ja ”tiedon valtateiden” valmistajana. Jotta onnistumme tässä, pyrimme kuuntelemaan tarkasti asiakkaidemme palautetta ja visioita tulevaisuuden tarpeista. Nähdään siis pian ja toivottavasti myös ihan elävästi kasvokkain, ilman maskeja.

Terveisin,
Jarmo Rajala
toimitusjohtaja,
Nestor Cables Oy