Nestorin tuotteet löysivät uuden elämän koulutuskäytössä

pe kesäk. 18 10:00:00 2021

Tehtaallemme kertyy välillä tuotteita, joita emme voi myydä asiakkaille: esittelykäytössä olevia tuotteita, ylijäämää ja tuotteita, jotka eivät ihan ole läpäisseet laatuvaatimuksiamme. Etenkin toimivia tuotteita on harmillista laittaa vaan roskiin ja kierrätykseen, joten tällaiset tuotteet helposti jäävät pyörimään tehtaalle odottamaan jotain uutta käyttötarkoitusta. Yksi hauska uusi käyttötarkoitus löytyi, kun meihin otettiin yhteyttä ja tiedusteltiin, saisiko meiltä joitain tuotekappaleita koulutustarkoitukseen. Tänä keväänä Seinäjoen koulutuskuntayhtymän Lapuan yksikössä tehtiinkin valokuituhitsausnäyttöjä Nestorin tuotteilla.

Kuvassa yllä: Oppilas Seinäjoen koulutuskuntayhtymän Lapuan yksiköstä tekee valokuituhitsausnäyttöä. 

Koulutuskeskus Sedun Lapuan yksikön ICT-opettaja Ilpo Räisänen kommentoi näin: "Viime syksyisen opetussuunnitelman muutoksen myötä meiltä valmistuu jatkossa tietoverkkoasentajia entisten ICT-asentajien sijaan. Tämä muutos näkyy opetuksen painopisteen muutoksessa enemmän tietoliikennelaitteisiin ja -verkkoihin liittyviin asioihin. Tämä haastaa meitä opettajia kehittämään itseämme lisää. Nestor Cablesin lahjoittamat tarvikkeet edesauttavat meidän opettajien ja myös oppilaiden perehtymistä mm. eri kaapelityyppeihin, mitä saimme teiltä."

Kuvassa yllä: Seinäjoen yksikön opettaja Antti Haataja ja ammattiohjaaja Jani Raiski.

Olemme Nestorilla todella tyytyväisiä, että tuotteitamme voidaan käyttää näin tulevaisuuden ammattilaisten kouluttamiseen – työvaiheista saa varmasti paremman kuvan, kun niitä pääsee kokeilemaan käytännössä!