Toimitusjohtajan kesäterveiset 2021

to kesäk. 10 11:31:00 2021

Koronarokotukset ovat käynnissä ympäri maailmaa ja tartuntaluvut ovat viimeinkin alenemassa. Tiukkoja koronasäännöksiä ollaan pikkuhiljaa purkamassa ja tämä on tuonut mukanaan positiivista virettä meidän jokaisen päivittäiseen elämään. Samalla myös maailman talous on piristymässä vauhdilla. Teollisuuden tuotannon kasvu on näkynyt raaka-aineiden ja komponenttien saatavuuden heikkenemisenä ja hintojen nousuna. Nestorin hankinta on tehnyt hartiavoimin töitä koko alkuvuoden ajan materiaalien saamiseksi. Tämä työ on tuottanut hyviä tuloksia, sillä tuotantomme on pyörinyt lähes ongelmitta.

Nestor Cables tunnetaan laadukkaista valokuitukaapeleistaan, mutta tuotteisiimme kuuluu myös laaja valikoima valokuituverkkojen rakentamisessa käytettäviä tarviketuotteita. Olemme viimeisen vuoden aikana panostaneet näihin NesCon-tarviketuotteisiin suunnittelemalla niihin parannuksia tai kehittämällä aivan uusia tuotteita, kuten voitte todeta nettisivuiltamme. Pystymme siis tarjoamaan laadukkaita ja kokonaisvaltaisia kuituverkkoratkaisuja asiakkaillemme. Nykyisin tuotevalikoimassamme on myös omat mikrokanavateknologian tuotteet eli kaapelit, putket ja tarvikkeet. Aloitimme mikrokanavaputkien valmistuksen Oulun tehtaalla jo parisen vuotta sitten, ja hyvä niin, sillä mikrokanavien käyttö lisääntyy Suomessa vauhdilla.

Olemme jo kesäkuussa ja kesälomat ovat jo alkaneet tai alkamaisillaan. Nestorin tehtaan tuotantolinjat pyörivät hyvällä sykkeellä myös kesäkuukausien aikana ja toimitukset tehdään sovitun mukaisesti.

Me kaikki nestorilaiset toivotamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme turvallista ja leppoisaa kesälomaa!

Terveisin,
Jarmo Rajala
toimitusjohtaja, Nestor Cables Oy