Plug and Play - Uusi liitäntätapa nopeuttaa valokuituverkon rakentamista

ke kesäk. 14 08:36:00 2023

Uusi Plug and Play -liitäntätapa säästää noin 70 % aikaa kaapelin asennus- ja päättötyössä ja varmistaa nopeamman tuoton investoinnille.

Tänä kesänä olemme erityisen innoissamme, koska pääsemme vihdoinkin esittelemään uutta Plug and Play -ratkaisuamme, joka on nopeampi ja kustannustehokkaampi tapa rakentaa valokuituverkkoja. Ratkaisumme koostuu tuotteista, jotka voi kätevästi liittää toisiinsa valmiiksi asennetuilla liittimillä. Tuotteet ovat Nestor Cablesin ja Clearfieldin valikoimista. 

Uuden ratkaisun etuja:

  • Valmiiksi asennetut puhallettavat liittimet (MPO ja LC/APC)   
  • Liitännät tehdään uudenlaisessa ulkopäätekotelossa, jonka sisällä oleviin keloihin varastoidaan ylimääräiset kaapelimäärät. 
  • Kun siis käytät Plug and Play -tuotteitamme, tilaajan päätekotelolla ja tilaajaa palvelevalla jakokaapilla ei tarvitse tehdä ollenkaan kuituhitsauksia. Tämä säästää aikaa ja kustannuksia projektin aikana.
  • Ratkaisussamme on pieni ja tiivistetty tuotevalikoima, joten projektissa käytettävien tuotteiden määrä pysyy pienenä.

Plug and Play -tavalla on rakennettu verkkoja esimerkiksi Yhdysvalloissa ja olemme valinneet ratkaisuun mukaan suomalaisiin asennuskohteisiin ja -menetelmiin parhaiten soveltuvat tuotteet. Pilottiasennuksia Suomessa aletaan tehdä ihan pian – seuraa nettisivujamme ja somekanaviamme niin kuulet uutisia niistä ensimmäisten joukossa.

Tutustu uuteen tapaan rakentaa valokuituverkkoja!