Toimitusjohtajan kesäterveiset: Jotain vanhaa, jotain uutta

ti kesäk. 20 09:05:00 2023

Nestor Cables Oy:n talvi ja kevät ovat olleet työntäyteistä aikaa. Olemme valmistaneet valokuitukaapeleita ja mikrokanavaputkia ennätyksellisellä volyymilla kesän asennuksia varten. Kun lumet vihdoinkin sulivat ja routa antoi periksi, Suomessa alkoi tapahtua. Nestorin tehtaan pihalle ja tulotielle muodostui pitkä jono rekoista, jotka noutivat piha-alueellamme odottaneita kaapeleita ja mikrokanavia verkonrakennuksen asennustiimeille eri puolilla Suomea. Suomessa rakennetaan valokuituverkkoja ennätyksellisellä tahdilla.

Nestor Cables ei pelkästään valmista tuotteita, vaan teemme myös tuotekehityksen itse. Pyrimme löytämään vastuullisia, asiakkaan liiketoimintaa tukevia ja parantavia kokonaisratkaisuja, joihin kuuluvat valokuitukaapelit, mikrokanavat sekä muut valokuituverkon tarvikkeet ja tuotteet. Julkistimme viime viikolla uuden, mullistavan tavan rakentaa valokuituverkkoja. Tämä Plug and Play -ratkaisu mahdollistaa nopean ja kokonaiskustannuksia säästävän valokuituverkon rakentamisen. Perusideana on käyttää mahdollisimman monessa paikassa valokuitukaapeleita, joissa on valmiina tehdasasennettu liitin. Näin verkonrakennuksen yhteydessä tarvittava kuitujen hitsaamisen määrä saadaan minimoitua.

Kannattaa käydä tutustumassa nettisivuillamme tähän uuteen tapaan tehdä nopeasti ja laadukkaasti valokuituverkkoja. Sivuilta löytyy myös lyhyt animaatio, joka kertoo nopeasti ja yksinkertaistaen Plug and Play -ratkaisun periaatteet.

Kesä ja helteet tulivat viimeinkin ja kesälomat ovat joillakin jo alkaneet. Nyt on aika nauttia Suomen kauniista, mutta niin lyhyestä kesästä, sekä ladata akkuja tulevaa varten.

Toivotan kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme aurinkoista kesää!

Jarmo Rajala