Valjasta Nestorin asiantuntemus valokuituprojektisi avuksi – meiltä myös koulutuksia valokuituaiheista!

ti kesäk. 27 10:00:00 2023

Mitkä tuotteet soveltuvat kohteeseeni?
Miten tämä tuote kannattaa asentaa?
Pitäisikö kaapeliverkko toteuttaa mikrokanavatekniikalla?

Valokuituprojektia ennen ja myös sen aikana voi herätä monenlaisia kysymyksiä. Tiesithän, että Nestorilta saa myös koulutuksia valokuituaiheista? Meiltä esimerkiksi tuotekoulutukset, asennuskoulutukset ja mikrokanavakoulutukset. 


Tämän jutun kuvissa Nestorin Antti Viitala pitää koulutusta mikrokanavatekniikasta Valoon työmaalla Oulun Tirinkylässä kesällä 2023. 

Järjestämme valokuituaiheisia koulutuksia ympäri vuoden ja kunkin asiakkaan tarpeet huomioon ottaen. Koulutukset voidaan järjestää Nestorin tiloissa tai asiakkaan omissa tiloissa. Meiltä esimerkiksi seuraavat koulutukset:  

  • Tuotteiden käyttökoulutus
  • Mikrokanavakaapeleiden asennus ja puhalluskoulutus
  • Mikrokanavien asennuskoulutus
  • Koulutukset kylien tai naapurustojen valokuituprojekteille

Koulutuksessa voidaan käydä läpi juuri sinun yrityksellesi sopivia tuotteita ja ratkaisuja. Koulutuksemme voidaan myös räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Asiantuntevat kouluttajamme jakavat mielellään vuosien aikana oppimiaan vinkkejä ja kikkoja, jotka helpottavat ja nopeuttavat työskentelyä työmaalla. 

Koulutuksissamme pääsette kokeilemaan ja testaamaan tuotteitamme, minkä monet asiakkaamme ovat kokeneet hyödylliseksi. Koulutuksissa voidaan myös simuloida tuotteen asennustilanne, joten koko asennus voidaan käydä ennakkoon läpi.

Koulutus ja tuote-esittely voidaan yhdistää vaikka tiimi- tai virkistyspäivän ohjelmaan. Koulutuksia voidaan järjestää myös etänä esimerkiksi Teamsin kautta! 

Voit tiedustella koulutuksiamme asiakaspalvelustamme tai ottamalla yhteyttä yhteyshenkilöösi Nestorilla.