Nestor Way - nestorilaisten tapa toimia

ke heinäk. 01 15:14:00 2020

Nestor Cables perustettiin 2007 ja kuluneiden vuosien aikana meille on kehittynyt ihan oma tapamme toimia. Kutsumme tapaamme toimia nimellä Nestor Way. Tämän vuoden aikana olemme asiakastyytyväisyyskyselyiden lisäksi selvittäneet, mitä me nestorilaiset itse ajattelemme Nestorin arvoista ja tavoista toimia. 

Tässä jutussa mukana olevat sitaatit ovat työntekijöidemme kommentteja Nestorin toimintatavoista.

Luottamus 

Me Nestorilla luotamme omaan ja toistemme tekemiseen sekä toimintaan. Asiakkaat kokevat meidät joustavana ja luotettavana toimijana. Emme tuota asiakkaalle pettymystä ja haluamme keksiä ratkaisuja, jotka palvelevat heidän tarpeitaan.

” – – nestorilainen reagoi ja toimii muuttuvien tilanteiden mukaan nopeasti ja joustaen tuotteiden tuotannon aikataulussa pysymisen, läpiviennin ja toimituksen parhaaksi – – .” 

Osaaminen 

Kaikilta Nestorilaisilta vaaditaan ammattitaitoa ja osaamista. Vankka ammattitaito takaa kaapeleidemme ja tarvikkeidemme laadun. Nestorilaiset osallistuvat tuotteiden ja tuotantomme kehittämiseen.

”On tärkeää, kun saa olla mukana suunnittelussa ja kertoa oman mielipiteen.” 

Yhteistyö  

Me nestorilaiset toimimme yhtenä joukkueena. Teemme myös yhteistyötä asiakkaan kanssa - yhdessä osallistumme alan kehitykseen. 

”Nestorilla puhalletaan yhteen hiileen ja Nestor Way tarkoittaa yhdessä tekemistä, toisen auttamista sekä porukan tavoitteiden saavuttamista.” 

Kannattavuus 

Työmme tehdään suurella sydämellä ja aidolla kiinnostuksella asiakkaan tarpeisiin. Uskomme omaan toimintaamme, tuotteisiimme ja palveluumme. Näin varmistamme myös Nestorin kehittymisen ja jatkuvuuden. 

”Nestorilaiset tekevät yhdessä - yhteisöllisyys näkyy kaikissa toimissa. Kaikilla on halu onnistua ja auttaa asiakkaita.”