Nestorin ratkaisu mikrokanavatekniikkaan 

Mikrokanavaverkon elinkaari on pitkä ja se on helposti laajennettavissa – uusien käyttäjien lisääminen verkkoon käy vaivatta ja verkon kapasiteetin lisääminen on helppoa jälkikäteenkin. 

Mikrokanavatekniikka mahdollistaa kevyempien rakennustekniikoiden – kuten mikro-ojituksen ja -sahauksen – käytön, mikä vähentää rakentamisesta aiheutuvia kustannuksia sekä asennustyön aikana ilmeneviä häiriöitä. 

Nestor Optimus on mikrokanavaverkkojen rakentamisen kokonaisratkaisu, joka sisältää tuotteet ja Nestor Cablesin asiantuntemuksen tuotteiden valintaan. Palveluun kuuluvat myös asennuskoulutus ja verkon rakentamisen aikainen tuki. 

Valokuitukaapelit

Valikoimassamme on mikrokanavakaapeleita 4-kuituisesta aina 288-kuituiseen asti. 

Mikrokanavaputket ja -niput

Optimus-tuoteperheeseen kuuluu sekä maahan että kanavaan asennettavia mikrokanavia. Mikrokanavat  ja -kanavaniput valmistetaan HDPE:stä ja ne on värikoodattu FIN 2012-värijärjestelmän mukaisesti. Muut värijärjestelmät mahdollisia tarpeiden mukaisesti.

Lisätarvikkeet ja työkalut 

Nestor Optimus-tuoteperheeseen kuuluvat myös erilaiset mikrokanavaverkon liitin- ja päätösosat kaikille tuoteperheen putkille, liukasteaine puhalluksiin sekä erikoistyökalut putkien katkaisuun. 

Täydennystä NesCon-tuoteperheestä

Mikrokanavaverkkoihin tarvitaan myös erilaisia jatkos- ja pääteratkaisuja. Erityisesti mikrokanavaverkkoihin kehitetyt sekä niihin soveltuvat jatkos- ja päätetuotteet löytyvät Nestor Cablesin NesCon-tuotevalikoimasta.

Koulutukset mikrokanavatekniikkaan

Nestor Cables järjestää asennuskoulutuksia mikrokanavatekniikasta omalla testiradallaan, asiakkaan tiloissa tai työmaalla. Koulutuksia järjestetään ympäri vuoden ja kunkin asiakkaan tarpeet huomioon ottaen. Lisätietoja avainasiakaspäällikkö Antti Viitalalta.

Tuotteet mikrokanavatekniikkaan