Hyppää pääsisältöön
Tarjouskorisi: » Avaa

Tuotekonseptit

Yhteyksiltä vaaditaan nykyään enemmän kuin koskaan ennen: palvelut, pankit, postit ja virastot siirtyvät vähitellen nettiin, ja nettiyhteyksiä kuormittavat myös erilaiset SoMe-sovellukset, etätyöt, pikaviestimet ja suoratoistopalvelut. Valokuitu on ainoa yhteys, joka vastaa tulevaisuuden kodin tarpeisiin luotettavasti. Kotien lisäksi valokuitua voidaan hyödyntää paikoissa, joissa siltä vaaditaan vieläkin enemmän: sähkölaitoksissa, voimalaitoksissa ja teollisuudessa.

Vaatimusten kiristyessä valokaapelointiprojekteista on tullut yhä monimutkaisempia, ja rakentajien voi olla hankalaa löytää kaikki tarvitsemansa tuotteet valmistajien valikoimista. Vastauksena tähän ongelmaan Nestor Cables on kehittänyt tuotekonsepteja, jotka sisältävät kaikki tarvittavat kaapelit ja asennustarvikkeet erilaisten valokaapelointiprojektien toteuttamiseksi. Tarjoamme asiakkaiden käyttöön myös asiantuntemuksemme ja lukemattomien aiempien projektien tuoman varmuuden.

Tutustu eri sovellusalueiden tuotekonsepteihin.

Valikoimassamme ovat esimerkiksi valmiit tuotekonseptit kotien (maaseudulta taajamiin, omakotitaloista kerrostaloihin), toimitilojen, vesistöjen, sähkölaitosten, tuulivoimapuistojen, siirrettävien ja datakeskusten valokaapelointiratkaisujen rakentamiseksi. Näiden lisäksi meillä on myös konsepteja esimerkiksi turvallisuusalan ja puolustusvoimien tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Array