Hyppää pääsisältöön
Tarjouskorisi: » Avaa

NesCon-asennustarvikkeet

Nestor Cablesin valokaapelitarvikkeita markkinoidaan NesCon-tuotenimen alla. Nimi syntyi nimikilpailun tuloksena ja on lyhenne sanoista ”Nestor Connections”. Nestor Cablesin NesCon-tuoteperhe sisältää kaikki valokaapeliverkkojen asennus- ja kytkentätarvikkeet ristikytkennoistä jatkoksiin ja päätteisiin. Tarvikkeille taataan yhteensopivuus kaikkien Nestor Cablesin valmistamien valokaapeleiden kanssa.

Verkostoituminen näyttelee suurta roolia NesCon -tuotteissa. Mekaniikkatuotteet, häntäkuidut, häntäkaapelit, kytkentäkaapelit sekä erikoiskomponentit ostetaan alihankintoina. Jatkoskoteloiden valmistamisen osalta yhteistyökumppanina toimii Tykoflex, ja NC-400-jatkoksissa kotimainen alihankkija. Tuotteiden varastointi ja myynti on siirretty pääasiassa tukkureille. Nestor Cables keskittyy tuotteiden kehittämiseen, tuotantoon, markkinointiin sekä tuotetukeen.

Nestor Cables kehittää NesCon-tuotevalikoimaa yhteistyössä asiakkaiden kanssa innovatiivisesti ja uusia ratkaisumalleja etsien. Yksittäisten tuotteiden lisäksi tarjotaan myös laajempia tuotekokonaisuuksia. Oma tuotekehitys ja -osaaminen, luotettavat ja laadukkaat yhteistyökumppanit sekä oma valmistus- ja testausprosessi luovat Nestor Cablesin aseman luotettavana, laadukkaana, joustavana sekä hinnaltaan kilpailukykyisenä valokaapelitarvikkeiden toimittajana.

Ota yhteyttä

Array