Hyppää pääsisältöön
Tarjouskorisi: » Avaa

NesCon-asennustarvikkeet

Nestor Cablesin valokaapelitarvikkeita markkinoidaan NesCon-tuotenimen alla. Nimi syntyi nimikilpailun tuloksena ja on lyhenne sanoista ”Nestor Connections”. Nestor Cablesin NesCon-tuoteperhe sisältää kaikki valokaapeliverkkojen asennus- ja kytkentätarvikkeet ristikytkennoistä jatkoksiin ja päätteisiin. Tarvikkeille taataan yhteensopivuus kaikkien Nestor Cablesin valmistamien valokaapeleiden kanssa.

Verkostoituminen näyttelee suurta roolia NesCon -tuotteissa. Mekaniikkatuotteet, häntäkuidut, häntäkaapelit, kytkentäkaapelit sekä erikoiskomponentit ostetaan alihankintoina. Jatkoskoteloiden valmistamisen osalta yhteistyökumppanina toimii Tykoflex, ja NC-400-jatkoksissa kotimainen alihankkija. Tuotteiden varastointi ja myynti on siirretty pääasiassa tukkureille. Nestor Cables keskittyy tuotteiden kehittämiseen, tuotantoon, markkinointiin sekä tuotetukeen.

Nestor Cables kehittää NesCon-tuotevalikoimaa yhteistyössä asiakkaiden kanssa innovatiivisesti ja uusia ratkaisumalleja etsien. Yksittäisten tuotteiden lisäksi tarjotaan myös laajempia tuotekokonaisuuksia. Oma tuotekehitys ja -osaaminen, luotettavat ja laadukkaat yhteistyökumppanit sekä oma valmistus- ja testausprosessi luovat Nestor Cablesin aseman luotettavana, laadukkaana, joustavana sekä hinnaltaan kilpailukykyisenä valokaapelitarvikkeiden toimittajana.

Ota yhteyttä

Lähettämällä lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt roskaposteja suodattavan Mollomin tietosuojakäytännön.